USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Батька львівського школяра оштрафували через меми про вчителів у Instagram

23 Липня 2021 20:58
Галицький районний суд Львова оштрафував батька львівського школяра за меми на вчителів.

Про це повідомляє Zaxid.net.

15-річний школяр польської школи № 10 публікував в Instagram карикатури на своїх вчителів.

Як ідеться у матеріалах справи, у липні 2020 року учень львівської школи № 10 імені святої Марії Магдалини, де навчання ведеться польською мовою, створив сторінку в соцмережі Instagram, де публікував карикатури (меми) на фотографії вчителів школи.

Вчителі сприйняли цю ситуацію як булінг і написали відповідну заяву в поліцію. Під час судового засідання батько хлопчика Мар’ян К. свою провину визнав повністю та попросив суворо його не карати.

Враховуючи докази, суддя Галицького районного суду Львова Віктор Романюк визнав винним Мар’яна К. за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП та оштрафував його на 850 грн. Крім цього, він має заплатити 420 грн судового збору. На цю постанову суду батьки хлопчика апеляції не подавали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus