USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

«БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» у Луцьку: запальний драйв, романтика та шалена підтримка залу. Фото, відео

22 Жовтня 2019 09:50
Виступ гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» відбувся вчора, 21 жовтня, на сцені Волинського обласного музично-драматичного театру. Під час яскравого музичного шоу, рок-гурт подарував глядачам добре відомі хіти та нові пісні з альбому «Мільярди».

Концертна зал була повністю заповнена, а серед глядачів – люди різного віку. Це зайвий раз доводить, що музичний колектив користується справжньою популярністю. Жартома це підкреслив і фронтмен Сергій Танчинець, коли дякував за букети, зауважуючи, що квіти люблять багато артистів, а не лише Олег Винник. На що захоплена фанатка з балкону вигукнула: «Ви – кращі за Олега!».
Взагалі, гарний настрій супроводжував увесь концерт гурту. Від самого початку, коли музиканти вітаючись із публікою кланялися під бурхливі оплески, а Сергій жартома подякував за концерт і попрощався з глядачами. До заключних акордів – коли на сцені зібралися діти, які разом із музикантами виконали пісню.
Концерт можна було розділити на дві частини. Під час першої, музиканти виконали композиції з нового альбому «Мільярди», який побачив світ влітку 2019 року. Власне, саме в його підтримку гурт і мандрує містами України. Зал тепло приймав пісні, серед яких були вже добре відомі – «Зорі запалали» (з неї розпочався концерт), «Мільярди», романтична «Весь світ», «Літак на двох».
Зворушливу історію Сергій Танчинець розповів про трек «Моя земля». Його музиканти присвятили юному герою Дані Дідику, який трагічно загинув під час мирного мітингу у Харкові. Пісня «Колискова» не лише стала супроводом до фільму «Заборонений» про Василя Стуса, але й присвятою усім героям-шестидесятникам. Її музикант закінчив під бурхливі оплески, вітанням –

«Слава Україні!»
Ще сильніші емоції глядачі проявили під час другої частини концерту – виконання хітів. Зал вибухнув, почувши назву наступної композиції, яку Сергій Танчинець скоротив до абревіатури – «БНН». Не потрібно бути фаном «Без Обмежень», щоб зрозуміти, що мова йде про пісню «Без неї ніяк», яка з 2016 року є своєрідною візитівкою гурту. Атмосфера у залі була настільки гарячою, що Сергій Танчинець відзначив, що давно думає над тим, щоб переїхати до Луцька, де їх так люблять і дарують стільки квітів. Він сказав: «Здається, що зал наповнений однією величезною любов’ю!» До речі, фронтмен не лише отримував подарунки, але й сам зробив один. Сергій привітав з річницею весілля свого товариша, засновника однойменної івент-агенції Євгена Тихонова та підніс пишний букет його дружині.
Далі прозвучали пісні «Листопад» і «Тону», які ще більше «підживили» зал енергією. За ними лідер гурту виконав трек «Моя країна». Перед цим він закликав усіх спільно виконати патріотичну пісню. А потім подякував усім, хто боронить Україну на Сході та присутнім ветеранам АТО/ООС.
На завершення концерту музиканти виконали романтичну композицію «Хочеш». Після цього вони подякували за чудову атмосферу та гарячу підтримку і зникли за кулісами. Однак розігріті музикою глядачі декілька хвилин викликали гурт «на біс». Дійшло навіть до тупотіння ногами – люди вимагали продовження. І воно настало! Сергій Танчинець виконав улюблені глядачами «Зорі…» та запросив на сцену наймолодших глядачів. Разом вони ще раз заспівали пісню «Без неї ніяк» і зробили спільну світлину.

Фото Олександр Дурманенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus