USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На День закоханих у Луцьку «Зорі запалали». Фоторепортаж

15 Лютого 2020 09:39
До романтичного свята у розважальному центрі «Промінь» гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» презентував яскравий подарунок – музичну програму «На Біс!»

Неймовірну атмосферу концерту, який відбувся 14 лютого, забезпечила не лише потужна енергетика, яка йшла зі сцени, але й аншлаг. Адже ще за декілька тижнів до виступу його організатор – Івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency» з гордістю оголосили про те, що усі квитки продано.
Дійство розпочалося із феєричного виходу фронтмена гурту Сергія Танчинця, який одразу, жартуючи, подякував усім глядачам за щирі оплески та гарний концерт і зібрався за куліси. Така невимушена атмосфера зберігалася впродовж усього вечора. Сергій активно спілкувався із залом, захоплювався нашим містом, робив компліменти та вітав усіх із Днем закоханих. Чого лише варте його прохання сфотографувати пару, яка прийшла із поп-корном. «Забуваю, що тут не просто концертний зал, а кінотеатр. Хто ще – поділіться!» – попросив, зі сміхом, музикант. Або ж репліка про те, що навіть не знаючи слів, лучани, якщо їх просять підспівати, будуть імітувати виконання, аби не образити гурт.
Сергій Танчинець відзначив неймовірну атмосферу, яка була на минулому концерті у Луцьку, коли презентували альбом «Мільярди». Сьогодні ж програма називається «На Біс!» і вона для тих, кому сподобалося або хто не зміг потрапити на виступ тоді. А ще вокаліст наголосив, що цей концерт для тих, хто носить у серці любов.
Першим пролунав беззаперечний хіт гурту – композиція «Зорі запалали». Після цього звучали інші пісні з «Мільярдів»: «Не мовчи», «Моя земля», «Колискова», «Літак на двох». Між виступами Сергій Танчинець пригадав Даню Дідика, який трагічно загинув, борців за незалежність України, воїнів, які нині захищають нас від російської агресії. Підтримуючи шанобливі слова музиканта, зал стоячи подякував патріотам. Композицію «Весь світ» Сергій Танчинець виконав від імені усіх хлопців, які прийшли сьогодні з коханими. Адже у цей особливий день, кожна з дівчат і жінок заслуговує почути щирі слова про гаряче почуття.
Найбільше емоцій у залу викликали пісні з «неофіційної програми». Такі хіти, як: «Без неї ніяк», «Тону», «Листопад», «Хочеш» підняли з місця найлінивіших. Глядачі не лише підспівували, але й підсвічували телефонами та танцювали. Сергій Танчинець подякував усім, хто підтримує гурт. Відзначив він і те, що його товариш, засновник однойменної івент-агенції Євген Тихонов, цього разу прийшов не лише з дружиною але й малятком – мабуть, наймолодшим глядачем у залі.
Коли ж музиканти відіграли останній трек і, попрощавшись, пішли зі сцени, зал декілька хвилин викликав їх на біс. І таки дочекався! «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» ще раз зіграли «Зорі запалали» – назву саме цієї пісні скандували глядачі, яких Сергій Танчинець запитав, що вони хочуть почути та «Без неї ніяк».
Фото Олександра Дурманенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus