USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Без морозів, зате з дощами: як зміниться на Волині погода

12 Січня 2023 13:36
Протягом найближчого часу волинянам не варто очікувати на різку зміну погодних умов. Як прогнозують, в області переважатиме плюсова температура, а на початку наступного тижня будуть дощі.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів черговий синоптик Волинського обласного центру з гідрометеорології Василь Климюк.

«До кінця тижня буде переважно без опадів. Лише в суботу, 14 січня, вночі очікується невеликий дощ. До кінця тижня температура в області вночі становитиме 0-5° тепла, а вдень – 3-8° тепла», – прокоментував він.

Із понеділка, 16 січня, в області спостерігатимуть проходження атмосферних фронтів.

«Тому в понеділок-вівторок будуть помірні дощі. Температура вночі становитиме 0-5° тепла, а вдень – 3-8° тепла», – прокоментував Василь Климюк.

Детальний прогноз погоди на найближчі дні

13 січня на Волині буде хмарно з проясненнями. Вночі без опадів. Удень місцями невеликий дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер переважатиме південного напрямку (5-10 метрів за секунду). Температура вночі сягатиме від 3° морозу до 2° тепла, вдень – 2-7° тепла.

У суботу, 14 січня, також буде хмарно з проясненнями. Вночі невеликий дощ, подекуди з мокрим снігом. Удень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний (5-10 метрів за секунду). Температура вночі становитиме 0-5° тепла, а вдень – 2-7° тепла.

У неділю, 15 січня, буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Удень невеликий дощ і сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний (5-10 метрів за секунду). Температура вночі – від 1° морозу до 4° тепла, вдень – 1-6° тепла.

У понеділок, 16 січня, буде хмарна погода. Прогнозують невеликий дощ та сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважатиме південного напрямку (5-10 метрів за секунду). Температура вночі становитиме від 1° морозу до 4° тепла, вдень – 1-6° тепла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Владлен Ілларіонович Показати IP 12 Січня 2023 15:03
Але це ще не точно
Точний прогноз Показати IP 13 Січня 2023 07:30
Діду, а завтра погода буде ? Дід: " Я вам так скажу - завтра погода буде, ... або нє !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus