USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Без почуття гумору вхід заборонено! Еротично-музичне дійство від Ореста Лютого – у Луцьку

3 Жовтня 2019 12:17
Вперше у Луцьку незабутнє еротично-музичне дійство від неперевершеного майстра іронічної прози Антіна Мухарського та його мистецького побратима, співочого антрополога Ореста Лютого. В незмінному творчому тандемі митці представляють унікальну програму, створену на численні прохання шанувальників.

Найкращі фрагменти з еротичної прози Мухарського та найлютіші пісні від Лютого звучатимуть у пабі Лучеsк 5 жовтня о 20:00.

Кілометри позитивних емоцій, мегатонни щирого гумору та гігабайти незабутніх вражень вам забезпечені. Пропустити таке неможливо, особливо тим, хто ще шукає свою долю. Розлученим окремі знижки (під час виступу) за наявності паспорта із відміткою про розлучення. Поспішайте, кількість місць обмежена!

Людям без почуття гумору – ВХІД СУВОРО ЗАБОРОНЕНО! 18+

Квитки у закладі та за тел.: 099 540 55 35
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus