USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Без проламаної сцени, але з віршами: весняний «Фіолет» у Луцьку. Фото

15 Березня 2019 23:01
Замість драйвового відриву чуйна ліричність, на противагу гучному гітарно-барабанному звучанню легкі акустичні мелодії, натомість зламаній сцені та технічним неполадкам невимушена, по-домашньому душевна атмосфера - теперішній концерт особливого для Луцька гурту «Фіолет» видався зовсім іншим, ніж попередній листопадовий.

Із віршами та акустикою в рамках Всеукраїнського весняного туру «Фіолет» завітав до Луцька у Passage Interdit 15 березня.

Нагадаємо, попередньо колектив гостив у Луцьку на початку листопада минулого року. Тоді «Фіолет» презентував містянам свою платівку «Aurora». Концерт надовго запам’ятався присутнім, зокрема, тим, що в розпалі виступу фронтмен гурту настільки розпалився, що сцена під ним просто не витримала.

Цього разу, уже навесні, вечір із «Фіолетом» видався не менш захопливим, хоча й різнився від осіннього.
Фронтмен гурту Сергій Мартинюк на початку виступу зазначив, що «Фіолет» цієї весни вирішив відновити стару традицію, тому й вирушив у турне країною з акустичною програмою.

Колос додав, що на лучан чекає незвичний вечір, адже, крім пісень гурту та власних композицій виконавця, артист привіз і свої вірші, з якими виступає дуже рідко.

Виконуючи ранні композиції «Фіолету», Сергій зауважив: «Приємно грати ці старі пісні тут, у Луцьку, тому що багато з них були написані саме на цих вулицях: на Привокзальній, проспекті Волі. Вдома грати особливо приємно. Дякую, Луцьк».
Так, під час концерту лучани мали нагоду не лише насолодитися старими й відомими піснями гурту, а й прослухати вірші Сергія Мартинюка, які, до слова, увійдуть до дебютної збірки поезій музиканта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тест Показати IP 15 Березня 2019 23:36
Пародія, як таке слухати? Самозакоханий плоский ідивід.
бритва оккама Показати IP 16 Березня 2019 06:30
примітИв...
Іван Показати IP 17 Березня 2019 14:04
Хто ці люди,які на виступі?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus