USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Безвіз України з ЄС не постраждає через COVID-19, – Єврокомісія

29 Травня 2020 19:50
Безвізовий режим між Україною і Європейським Союзом і надалі буде працювати, пандемія COVID-19 жодним чином не вплине на цей процес.

Про це під час онлайн дискусії Київського Безпекового Форуму заявила заступник керівника Головного директорату Єврокомісії з питань політики розширення та сусідства Катерина Матернова, передає УНН з посиланням на пресслужбу форуму.

«Немає жодного зв’язку між безвізовим режимом та пандемією. Отже, не хвилюйтеся... Звичайно, є певні обмеження щодо пересування і в межах Шенгенської зони, і Європейського Союзу, але це лише обмеження пересування, а не автоматичний зв’язок між режимом безвізу та пандемією», – зазначила Матернова.

Представник Єврокомісії нагадала, що запровадження безвізу було пов’язане з певними умовами щодо реформ, зокрема, у галузі верховенства права.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus