USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Біля берегів Африки під час аварії судна загинули близько 17 осіб

28 Серпня 2019 14:48
Внаслідок аварії пасажирського судна біля узбережжя Камеруну загинули, щонайменше, 17 осіб. Про це заявив Бернард Окалія Білай, губернатор Південно-Західного регіону Камеруну, де сталася трагедія.

Про це пише Кореспондент з посиланням на Xinhua.

«Три тіла були знайдені на місці аварії відразу після інциденту. Ще 14 тіл були виявлені протягом наступних днів», – заявив Білай.

Він додав, що четверо пасажирів судна були врятовані нігерійськими рибалками і ще 107 – камерунськими моряками.

Рятувальна операція триває досі, причини аварії поки залишаються невідомими.

Відзначається, що пасажирське судно рухалося з сусідньої Нігерії в гавань Тіко в Камеруні, але затонуло. За інформацією компанії-оператора судна, на борту знаходилося 132 людини, включаючи екіпаж.

Серед можливих причин аварії називається перевантаження, проте існують також версії про погану погоду і підводний камінь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus