USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Біля Ковеля згорів автобус Ecolines, який прямував з людьми до Варшави. Оновлено

25 Грудня 2018 12:28
Автобус, який прямував з Ковеля до Варшави, загорівся під час руху неподалік Ковеля. Пожежа сталася близько 3 години 25 грудня.

Про це у Фейсбук повідомив Євген Середа.

Як повідомив Середа, він сидів на другому поверсі, на передніх місцях, де і почалося загоряння. Пожежу помітила дівчина, яка сиділа поряд із ним. Завдяки цьому вдалося вчасно розбудити всіх пасажирів.

Під час пожежі люди, які їхали в автобусі, втратили багато цінних речей, залишилися без документів та грошей. Крім того, усі надихались чадним газом.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у секторі комунікації ГУНП у Волинській області, близько 3:00 надійшло повідомлення, що на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин, біля Мар'янівки, загорівся 2-поверховйи автобус марки «Неоплан», сполученням Київ-Варшава.

На момент виникнення пожежі всередині перебувало 10 людей (7 пасажирів та троє чоловік екіпажу). Попередня причина - замикання електропроводки.

Як повідомили у прес-служба ДСНС Волині, внаслідок пожежі ніхто з людей не постраждав. У результаті пожежі знищено внутрішнє облицювання автобусу, відсік двигуна, деякі речі та документи водіїв та пасажирів. Причина пожежі встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Активіст Показати IP 25 Грудня 2018 12:37
Спирт швидко горить
User до Активіст Показати IP 27 Грудня 2018 10:12
Спирт вже давно не возять.
скептик Показати IP 25 Грудня 2018 13:12
засунули якийсь контрабас в проводку, от вона і замкнула
Нейтрал Показати IP 26 Грудня 2018 17:38
Читайте останній абзац У результаті... А потім гляньте на картинку Ржууу немогууу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus