USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві майже дотла згорів автобус

31 Травня 2018 21:07
У Києві біля метро «Лук’янівська» згорів автобус.

Водій, намагаючись загасити пожежу, ледь не опинився заблокованим усередині. Як передає УНІАН з посиланням на 112.ua, ніхто не постраждав.

Водій висадив пасажирів автобуса до початку пожежі.

«У салоні був тільки водій, він розповів, що висадив всіх пасажирів біля метро «Лук’янівська» і їхав по вулиці Дегтярівській у депо. Раптом почув запах диму в салоні. Займання почалося з двигуна, в кінці автобуса. Дим почав заповнювати салон.

Водій вийшов, викликав рятувальників. Намагався сам загасити вогонь, але двері автоматично закрилися. Водій силою їх відкрив і ледь вибрався із салону», – зазначили у виданні.

Пожежа сталася біля зупинки громадського транспорту на вул. Дегтярівська, 17. На місце події прибули співробітники поліції, швидкої допомоги і пожежники. Поліція перекрила дорогу зі сторони метро «Лук’янівська». Рух трамваїв перекрито, адже палаючий автобус знаходився на узбіччі дороги поблизу трамвайних колій.

Як повідомляє прес-служба «Київпастрансу», на даний момент заблоковано рух трамвайних маршрутів №14 та №15.

«З 19:03 заблоковано рух трамвайних маршрутів на вул Дегтярівська, 10 в напрямку ст. м. Політехнічна, загоряння автобуса, без потерпілих. На місце направлені аварійні служби підприємства, поліція і Держнс», – наголошується в повідомленні відомства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus