USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля Луцької міськради «рятують» будинки, які могли завалитися

28 Листопада 2017 16:59
Капітальний ремонт підпорної стіни біля Луцької міської ради роблять для того, аби уникнути сповзання ґрунту та руйнування будинків, що розташовані поруч.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів перший заступник міського голови Григорій Недопад.

З його слів, ремонт стіни роблять для того, аби усунути її руйнування, адже вона була збудована ще при Радянському Союзі. Окрім того, існувала небезпека сповзання ґрунту та завалювання будинків, тому рішення про ремонт приймали миттєво.

Посадовець повідомив, що орієнтовна вартість робіт складає півмільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
LuBart Показати IP 28 Листопада 2017 17:28
Дуже добре, що наші обранці піклуються про Лучан! Проте в даному випадку це лише "благородна" ширма. Відсутня інформація, що проводилася якась експертиза, яка б визначила, що є загроза зсуву ґрунту. Говорити, що стіна ненадійна, бо була збудована ще за Союзу - це повний абсурд. 90% споруд в Луцьку було збудовано в той час. Чому не виділяють кошти на укріплення схилів, де існує ще більша загроза зсуву ґрунту: Глушець, Набережна (паралельно Франка), вздовж Дитячої залізниці, та ще багато таких місць є по Луцьку?
Гога Показати IP 28 Листопада 2017 17:32
Може, це краще розвалити і нове побудувати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus