USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Біля центрального парку в Луцьку облаштують парковку

30 Липня 2021 11:08
Стоянку біля центрального парку на вулиці Глушець приведуть до належного вигляду.

Про це йшлося 30 липня під час засідання 15-ї сесії Луцької міської ради.

Депутати розглянули проєкт рішення Про надання Релігійній організації Релігійній громаді Церкви християн Віри Євангельської «Сіон» міста Луцька дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування на вулиці Глушець, 4 у Луцьку.

Міський голова Ігор Поліщук розповів, що під час обговорення це питання думали зняти з розгляду, аби привести у відповідність площу виключно у межах того приміщення, яке на праві приватної власності належить релігійній організації.

«Це в нас питання про дозвіл, тому пропоную включити додатковим пунктом у проєкт рішення таке: зобов’язати департамент містобудування, земельних ресурсів та реклами рекомендувати під час виготовлення проєктної документації релігійній організації визначити межі земельної ділянки по периметру приміщення», – сказав він.

Депутатка Алла Доманська запитала про долю ділянки, що міститься поруч, де діє парковка.

Ігор Поліщук відповів, що парковка там залишиться.

«Ми бачимо, яка критична ситуація з паркуванням біля парку, тому стоянка там залишиться, але вона буде відповідно облаштована і матиме належний вигляд», – наголосив мер.

Депутати підтримали проєкт рішення.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 30 Липня 2021 11:53
Ніяким планувальним документом ніяка парковка там НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА !
Лучанин Показати IP 30 Липня 2021 11:59
Ви чого підтасовуєте факти ? Не стоянку БІЛЯ центрального парку, а стоянку В центральному парку ! То є порушення генерального плану !
Луцьк Показати IP 30 Липня 2021 12:11
Історія падіння моралі ! Виставка досягнеь народного господарства при комуністах була там без ніякої стоянки ! Герилів купив і, шо ви думаєте, виявляється, подарував баптистській організації ! Безвоздмєздно ! Вірите ? А ті починаючи нести слово боже в маси на газоні в парку без стида і совісті, але з потурання міської влади сьогодні вже роблять стоянку ! Де закон, де влада, де громадськість ? Далеко зайдете, шановні ! І в парк, в тому числі ! Владо, вони дійсно твої слухняні виборці, але ж вони не вся міська громада ! Так шо думай про свій політичний імідж !
Народна прокуратура Показати IP 30 Липня 2021 13:08
Пункт перший плану облаштування - вирубування дерев на прилеглій території. Пункт другий - укладення бруківки. пункт третій - відкриття генделика.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus