USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку оштрафували «автохамів», які окупували центральний парк

4 Квітня 2018 18:13
«Автохамів», які сьогодні окупували Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки, покарали інспектори відділу «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти Луцька.

Поблизу церкви «Божа Благодать» власники машин повністю знищили зелену зону та «порвали» газон. Самі ж пішли гуляти в зоопарк, повідомили у прес-службі департаменту.

Тепер порушникам доведеться пояснювати свої дії на засіданні адміністративної комісії Луцької міської ради, адже муніципали склали на них адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 5 Квітня 2018 08:11
А ви знесіть старий базар і верніть любителям парку автостоянку,,,яка колись була там де зараз гумою торгують... Бо парк є..а машину поставити нема де ))
Лучанин до лучанин Показати IP 5 Квітня 2018 12:23
навпроти вїзду в парк є купа місця, ціла стоянка, просто більшості важко свою *упу 100 метрів пронести, коли можна всунутись в самісенькій парк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus