USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Білл Гейтс знову став найбагатшою людиною світу

19 Листопада 2019 12:23
Співзасновник корпорації Microsoft Білл Гейтс повернув собі пальму першості у рейтингу багатіїв, обігнавши Джеффа Безоса та Бернара Арно.

Про це свідчать дані Bloomberg Billionaires Index.

Зазначається, що Гейтс посів першу сходинку уперше за більш, ніж 2 роки.

Читайте також: Як живуть діти Білла Гейтса

За даними Bloomberg, вибитися у лідери Гейтсу частково допомогло рішення Пентагону від 25 жовтня про укладення з Microsoft 10-річного контракту обсягом 10 млрд доларів на переміщення IT-систем з фізичних серверів у «хмару». Після цього акції Microsoft подорожчали на 4%, а статки Гейтса оцінюються у 110 млрд доларів.

Водночас акції Amazon, яка також претендувала на цей контракт, але програла його, впали приблизно на 2%. У результаті, статки Безоса оцінюються у 109 млрд доларів, він йде на другому місці.

Замикає топ-3 гендиректор холдингу Louis Vuitton Moët Hennessy Бернар Арно (103 млрд доларів).

Також у топ-5 – голова і найбільший акціонер Berkshire Hathaway Уоррен Баффет (86,6 млрд доларів) та співзасновник Facebook Марк Цукерберг (74,5 млрд доларів).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus