USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля підніжжя Шевченка народився новий рух. ВІДЕО

30 Липня 2010 10:08
У Луцьку 29 липня під пам’ятником Тарасу Шевченку поблизу центрального корпусу Волинського національного університету імені Лесі Українки відбулася презентація новоствореного Волинського молодіжного руху «Спротив» - до нього увійшла більшість місцевих молодіжних організацій.
Про це інформує прес-служба «Спротиву».
До складу руху увійшли ВОО «Національний Альянс», ВОО «Студентське братство Волині», ВОМГО «Патріотичний щит», ВОО «Молодь за Україну», ВОО ВМГО «Молодіжний Союз Наша Україна», Молодіжна реферантура ВОО КУН, ВОО МНК, Молодь «Народної Самооборони», ЛММГКТ «Холмщина Молода», «Антикримінальний вибір», ВО ВМГО «Батьківщина Молода», Асоціація молодіжних ініціатив, ЛММО «Фундація Регіональних Ініціатив», Молодіжний Народний Рух, Демократичний Альянс.
У меморандумі про створення «Спротиву» висловлюється незгода лідерів молодіжного руху в Україні з приводу підписання та ратифікація договору про перебування в Україні Чорноморського флоту, порушення Конституції України, антиукраїнських дій міністра освіти та науки Дмитра Табачника, призупинення процесу націоналізації.
Довідково:
Молодіжний рух «Спротив» був створений на всеукраїнському рівні 19 травня 2010 року, об’єднавши в своїх лавах представників молодіжних громадських організацій, органів студентського самоврядування, студентських профспілок, які висловили свою незгоду з діями нової влади.
«Волинський Молодіжний Рух «Спротив», як регіональний осередок об’єднання, працюватиме в режимі системного реагування на будь-які утиски з боку влади на молодь, законні права громадян та будь-які зазіхання на національні інтереси України», - заявили координатори новоствореного об’єднання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
VSC Показати IP 30 Липня 2010 10:32
"Мы все метим в Наполеоны...", очередной мыльный пузырь. И кто за главного?
))) Показати IP 30 Липня 2010 11:06
знову Гузь мутить.((
Луцький Показати IP 30 Липня 2010 12:03
наскільки я зрозумів керівників тут немає, між усіма рівні права, а що вийде побачимо, зате принаймні не нагинають голови і не лижуть пяти Януковича та його посіпак
Нестор Показати IP 30 Липня 2010 12:34
Щоб хто не говорив про Гузя, але він молодець! Якщо молодь не боїться мовчати, не погоджуватись з москальскою владою, мати власну національносвідому думку - це дуже добре. Слава Укрїні, та її молоді!
VSC до Нестор Показати IP 30 Липня 2010 15:09
Угу, бла-бла-бла, и не более.
Sidor Показати IP 30 Липня 2010 15:00
Героям слава!
вівальді Показати IP 30 Липня 2010 16:09
таке шось..зібрались.. постояли і толку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus