USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бійка в Одеській міськраді за участі нардепа: травмовані близько 10 осіб, серед них – 80-річний академік

25 Січня 2022 19:06
Під час сутички в Одеській міській раді за участі нардепа Артема Дмитрука постраждало близько 10 осіб, двох госпіталізовано до лікарні. Серед травмованих 80-річний академік Української академії наук В’ячеслав Михайлович Колін.

Йдеться на сайті Одеської міськради.

«Під час інциденту, за попередніми даними, постраждало близько 10 осіб, двоє людей госпіталізовано з діагнозами «перелом щелепи» та «закрита черепно-мозкова травма». Серед постраждалих також 80-річний академік Української академії наук Колін В’ячеслав Михайлович», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що остаточна кількість постраждалих встановлюється правоохоронними органами, які ведуть слідчі дії.

Окрім того, за вищезазначеним фактом Одеською міською радою направлено відповідні звернення до органів Національної поліції України, Генеральної прокуратури та Верховної Ради України.



Як ми писали, в Одеській міськраді 25 січня мала відбутися депутатська комісія з питань просторового розвитку, землеустрою та регулювання земельних відносин. На засідання прийшов нардеп від міжфракційного об’єднання Разумкова Артем Дмитрук у супроводі поліції та зірвав комісію, заявляючи, що вона є нелегітимною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus