USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Бог сказав убити 15 людей»: подробиці різанини у Кривому Розі

8 Листопада 2020 18:03
У Кривому Розі 7 листопада 29-річний чоловік напав на перехожих просто на вулиці. З кулаками й ножем він вбив 2 людей, ще 8 завдав поранень.

Про це повідомляє Forpost.

За даними медіа, близько 17:00 стало відомо, що у Кривому Розі у дворі будинку 62 вулиці Героїв АТО знайшли тіла двох чоловіків з ножовими пораненнями. На місце злочину виїхали правоохоронці. Патрульні під час обстеження прилеглої до місця виявлення тіл території побачили підозрілого чоловіка. Його негайно затримали.

У мережі невдовзі з’явилося відео затримання. Ймовірний нападник заявив, що вбивав, бо так йому «Бог велів». Називав він себе й Адамом, й Осірісом, розповідав, що народився у пеклі й саме там прописаний. Збирався вбити 15 людей, але скільки насправді вбив – сказати не зміг.
Він також заявив, що перед скоєнням злочину приходив до поліції з ножем і розповідав про свої наміри, але його не зупинили. Заступник очільника МВС Антон Геращенко згодом спростував цю інформацію.

Як повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Facebook, вдома у чоловіка, що влаштував різанину, на стінах знайшли «дивні містичні символи і концентричні кола». Інтерпретувати їх будуть експерти у сфері психіатрії.

Як інформує пресслужба Офісу Генерального прокурора, Криворізька місцева прокуратура № 3 повідомила нападнику про підозру.

«За процесуального керівництва Криворізької місцевої прокуратури № 3 громадянину, який в суботу напав на людей на вулиці, повідомлено про підозру в умисному вбивстві та замаху на вбивство (ч.2 ст.115 та ч.2 ст.15 ч.2 ст.115 КК України). Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Зрозуміло Показати IP 8 Листопада 2020 19:06
Ще один нацист.
БУХой АЛкаш до Зрозуміло Показати IP 8 Листопада 2020 19:23
На все воля Божа! Потрібно слухати волю Всевишнього!!! Жаль, що без Божих посередників Його волю слухати не можна(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus