USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Болгарія зупиняє видавання віз росіянам на невизначений термін

6 Серпня 2022 13:02
Консульство Болгарії в Москві повідомило туроператорам, що приймання документів на туристичні візи і візи для власників нерухомості тимчасово призупинено у «надзвичайній ситуації, що склалася».

На який термін ухвалено таке рішення стосовно росіян – наразі невідомо. Про це Асоціація туроператорів Росії повідомила на своєму сайті, передає ТСН.

Це рішення пов'язане з тим, що Росія оголосила персонами нон ґрата 14 болгарських дипломатів. МЗС країни таким чином відповіло на ще в червні ухвалене рішення болгарської влади про висилання 70 російських дипломатів і техперсоналу російських дипвідомств, серед яких генконсули у Варні та Русе.

Зауважимо, що Болгарія видавала росіянам національні візи, які також дають право на в'їзд до Румунії, Хорватії та Кіпру, але не дають права на в'їзд до Шенгену.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що посольство Латвії в Росії зупинило на невизначений термін видавання усіх віз для громадян РФ. Виняток – похорон близького родича.

А Чехія не видаватиме росіянам та білорусам віз до березня 2023 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus