USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Показали жах ВІЛ-інфікованих. ФОТО

1 Грудня 2011 13:10
Лучанами показали виставу інтерактивного гендерного театру Луцького педколеджу. Лейтмотив події – нагадати, що боротьба зі СНІДом триває.

Захід відбувся 1 грудня на майданчику поруч із Луцьким педагогічним коледжем.

Як розповіла соціальний педагог навчального закладу Ірина Чемерис, дійство приурочене до Дня боротьби зі СНІДом. Основна мета вистави – нагадати студентам про існування цієї хвороби. «Також імпреза – це заклик до суспільства толерувати ВІЛ-інфікованих», – повідомила жінка.

Вистава тривала понад 8 хвилин. Актори намагалися розповісти глядачам, що хворі на СНІД та ВІЛ-інфіковані, - це такі ж люди, як і всі інші.
Водночас вони зображали страх, осуд, жорстокість, жалість, бридливість. На їх думку, це людські почуття, з якими доводиться стикатися у суспільстві хворим на СНІД та ВІЛ-інфікованим.




Замість того, аби толерантно ставитися до хворих на СНІД та ВІЛ-інфікованих, суспільство зазвичай їх відштовхує.





Насамкінець студенти виклали червону стрічку з лампадок, яка символізує солідарність з ВІЛ-позитивними та хворими на СНІД.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
yav Показати IP 1 Грудня 2011 14:15
"показали жах ВІЛ-інфекованих"?.. Що, танець і направду був таким жахливим?))))
Горохівець Показати IP 1 Грудня 2011 14:19
ВІЛ - це видумка шахраїв-слюсарчуків.
анонімус Показати IP 1 Грудня 2011 14:34
а що таке "гендер"?
знаюча Показати IP 1 Грудня 2011 14:49
усе, що лікарі не можуть зрозуміти - називають ВІЛінфекцією. Колись Н.Янко на нараді з педіатрами сказала, що скільки тамсь відсотків захворювань - невідомої етіології. Я й сама бачила, як дитину привезли в лікарню, лікували від одного, а потім на узі показало - що то геть інша хвороба!Лікарі не вміють діагностувати, то про що говорити! А діти - молодці. Нехай так, ніж ніяк!
gist Показати IP 1 Грудня 2011 14:56
дуже добре , що студенти долучаються , хоч якось, до боротьби з поблемами сніду!
Лучанин Показати IP 1 Грудня 2011 15:29
Та жити треба як люди, а не як свині чи собаки: дай пожрати, порозмножуватись, а відповідальність на нулю. Та ще й з тими презервативами задовбавли. Цікаво, америкоси своїм громадянам також їх роздають безоплатно, мовляв, гуляйте в злачних місцях, спіть з дегенератами, самі ставайте дибілами, зате хворобу не підцепите. Та безтолкове статеве життя - це вже і є хвороба - психічно-духовна. Молодь, одружуйтесь, народжуйте дітей і не звертайте уваги на заїжджих агітарорів, які добра нам не бажають
Бомба до Лучанин Показати IP 1 Грудня 2011 17:58
До чого твій висер ? Сказати що хотів ?
Ту Бомба до Бомба Показати IP 2 Грудня 2011 11:31
А що тут казати. Старші люди колись знали, що статеві хвороби(хоча СНІД - це не тільки статева хвороба) - це хвороби безтолкового життя. Зараз чомусь про це забули і починають говорити про все і агітувати за все тільки ніхто не дбає про мораль в країні. Хоча, нажаль, можна таку заразу підцепити і під час різних процедур: типу, відбір крові на аналіз і т.д.
adams Показати IP 2 Грудня 2011 00:44
А в чому ЖАХ???? Хтось бачив хворих зі СНІДом??? Я, ні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus