USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бої між Азербайджаном та Вірменією: Єреван заявляє про 15 загиблих

16 Листопада 2021 20:58
На кордоні Азербайджану та Вірменії тривають перестрілки між військовими обох країн. Єреван заявляє, що під час боїв загинули 15 вірменських військових, а ще 12 – потрапили у полон.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на News.am.

Про втрати та полонених повідомив голова постійної комісії парламенту Вірменії із зовнішніх відносин Едуард Агаджанян.

12 військових Вірменії – у полоні азербайджанців

Агаджанян, проте, зауважив, що дані про 15 загиблих військових поки не підтверджені. Натомість Міноборони Вірменії офіційно заявило, що 12 військових країни потрапили у полон, серед них – семеро контрактників та п’ятеро строковиків.

Попри значні втрати у Міноборони Вірменії наголошують, що завдали удару по силах противника, вивівши з ладу значну кількість техніки.

Тим часом у Міністерстві оборони Азербайджану повідомили, що відбили контратаку Збройних сил Вірменії. Бойова техніка противника, кажуть у Баку, виведена з ладу.

«Вірменські військовослужбовці у страху та сум’ятті залишають свої позиції, серед особового складу панує паніка. Жива сила та військова техніка збройних сил Вірменії, зосереджені вздовж кордону, знаходяться під прицілом», – мовиться у повідомленні Міноборони Азербайджану.

У Баку вкотре наголосила, що відповідальність за ескалацію на кордоні лежить на вірменській владі.

Нагадаємо, з 15 листопада не вщухають активні обстріли між сторонами. Баку та Єреван звинувачують один одного в провокаціях.

Як ми писали, у рамках мирної угоди Вірменія погодилася передати під контроль Азербайджану три райони — Агдамський, Кельбаджарський і Лачинський, а також частину Га{mceTypograf-selection-start}захского району. Так званий Лачинський коридор, автомобільну дорогу, яка з'єднує центр Нагірного Карабаху з Вірменією, і лінію контакту сторін, за згодою, повинні контролювати миротворчі сили — російські та турецькі військові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Авакян Показати IP 16 Листопада 2021 21:14
Наша влада однозначно на боці полутурків, де є знамениті Байрактари.
Дідо Показати IP 16 Листопада 2021 22:02
зібрати всіх вірмен і азербайджанців проживаючих на теренах України і відправити в поміч.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus