USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Британка Ріта Ора виступила на Євробаченні з біженкою із Рівного

10 Травня 2023 13:27
Британська співачка Ріта Ора підтримала Україну на найпрестижнішому музичному конкурсі Євробачення. У Ліверпулі вона вийшла на сцену з біженкою з Рівного і виконала свою пісню Anywhere.

Поки знаменитість співала, дівчинка Софія танцювала з м'ячем в руках, який символізує втрачене через війну дитинство. Відомо, що юна танцівниця жила в Рівному, але після повномасштабного російського вторгнення була змушена переїхати до Великої Британії, пише УНІАН.

«Для мене Софія уособлює силу і надію в ці неспокійні, трагічні й мінливі часи. Ми не маємо забувати про привілей Великої Британії грати роль країни, що приймає конкурс Євробачення-2023 для України після перемоги Kalush Orchestra торік», – написала Ора в Twitter.
Співачка додала, що Велика Британія любить Україну і цього року її виступ присвячений саме нашій країні.

«Софія відкриває мій виступ цього вечора, граючись з м'ячем, уособлюючи втрату дитинства для цих нещасних біженців. Я сподіваюся, що цей дивовижний пісенний конкурс відкриє серця по всій Європі і всьому світу», – підсумувала знаменитість.

Читати ще: Як дивитися Євробачення-2023 в «Дії»: покрокова інструкція

Наразі вже відомі імена перших фіналістів Євробачення-2023. У першому півфіналі виступили представники 15 країн, проте пройшли далі тільки 10. До Фіналу потрапили Хорватія, Молдова, Швейцарія, Фінляндія, Чехія, Ізраїль, Португалія, Швеція, Сербія та Норвегія.

Фінал конкурсу відбудеться 13 травня в Ліверпулі. Саме у фіналі виступить український гурт Tvorchi з піснею Heart of steel.

Наразі букмекери пророкують перемогу шведці Loreen. Відтоді як стало відомо про її участь в конкурсі, саме вона вирвалася на перше місце в рейтингу букмекерів. Однак раніше вони ставили на Tvorchi.

На другій сходинці опинився Käärijä з Фінляндії. Його нестримний виступ викликав захват не тільки у букмекерів, а й у глядачів. Його проводжали зі сцени бурхливими оваціями.

А на третьому місці, на думку букмекерів, може опинитися Україна, хоча ще за день до першого півфіналу вона була на четвертому місці.

Ла Зара з Франції може посісти четверте місце на Євробаченні-2023. Після першого півфіналу букмекери вирішили, що у Tvorchi більше шансів на перемогу, ніж у неї, тому й посунули її з третього місця.

А ось закриває п'ятірку лідерів Бланка Палома з Іспанії з піснею EAEA. На її перемогу ставлять всього 4%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus