USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Британські дипломати привітали Україну з Днем Незалежності танцем. Відео

23 Серпня 2018 13:18
Посольство Великої Британії у Києві підготувало спеціальне танцювальне відеопривітання до Дня Незалежності України.

Ролик розміщений на сторінці диппредставництва у Facebook.

Як зазначається, рік тому британські дипломати, як і тисячі українців, були вражені танком британського військового, який він виконав під волинку після параду на Хрещатику. Тож цього року співробітники дипмісії вирішили також станцювати – український танок.

«Деякі дипломати займалися танцями з дитинства, для інших це стало особистим викликом, проте усі старанно готувалися, репетирували та танцювали під мелодію сопілки з пісні молодої української співачки Аліни Паш «Бітанга», - зазначили у посольстві.

«Посольство Великої Британії та посол Джудіт Гоф вітають українців з Днем Незалежності та бажають мирного та стабільного наступного року», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus