USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Будинок, квартири в Києві та коштовності: статки новообраної голови КСУ

15 Травня 2019 21:02
Серед статків новообраної голови Конституційного суду Наталі Шаптали налічують дві земельні ділянки, будинок, квартири в столиці та коштовності.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Новообрана голова Конституційного суду Наталя Шаптала живе під Києвом у Лісниках. Її маєток складається з двох будинків, об’єднаних одним парканом. Помешкання записане на чоловіка, з яким проживає у цивільному шлюбі. У подружжя є дві ділянки, один дім, а ще дві квартири в столиці. У декларації в Шаптали декілька джерел доходу. Зокрема, її зарплата у Конституційному суді склала більше 2 млн 800 тисяч гривень. На рахунках у банку Шаптала з чоловіком тримають 378 тисяч гривень, більше шести тисяч євро та півтори тисячі доларів. Їздить Шаптала на «Тойоті Ленд Крузер». У ювелірній скриньці тримає швейцарський годинник «Уліс нардан», сережки, підвіску і каблучку невідомих виробників. Журналістам відмовили надати коментарів щодо походження статків голови Наталі Шаптали.

Як повідомлялося, головою Конституційного суду України обрали Наталію Шапталу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 15 Травня 2019 22:10
Чого вас жаба душить. Людина працює і отримує за це гроші і не погані.
Я до 123 Показати IP 16 Травня 2019 07:05
а більше ніхто не працює...чому іншим - медикам, вчителям зарплати в 70 тис грнза рік - а цій - мільйони?? так само працював і поляк на залізниці і інші запрошені фаховци.. дирек тор укрпошти яку зарплату має? а поштарі?
пенсіонери Показати IP 16 Травня 2019 17:54
КАДУЩА ПОРОШЕНСЬКА Ш******!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus