USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Був оптимістом по життю та скрипалем в душі»: на Ковельщині попрощались із загиблим на війні Героєм Сергієм Бордеану

31 Березня 2023 17:27
Сьогодні, 31 березня, в селі Білин провели в останню путь ще одного славного сина України, 45-річного Героя Бордеану Сергія Пантелейовича.

Про це повідомили в Ковельській міській раді.

Сергій народився 10 березня 1978 року в селі Скулин у великій родині. Одержавши середню освіту, пішов навчатися в автошколу, де здобув професію водія-механіка. У ньому жила любов до техніки – годинами міг розбирати механізми, складати мотоцикли.

Коли розпочалась війна, пішов у місцеву тероборону, а в січні цього року був призваний до лав Збройних сил України. Був на посаді командира гірсько-штурмового відділення військових частин А3029, А4267. Водієм бойової машини відважно боронив країну до останнього подиху. Загинув 26 березня поблизу Білогорівки Бахмутського району Донецької області.
На церемонії поховання до присутніх звернувся міський голова Ігор Чайка: «Важко уявити, скільки чеснот дали Сергієві батьки і Бог. Він був дуже доброю людиною, мав прекрасне почуття гумору. Міг підтримати і знайти потрібне слово у важку хвилину. Був люблячим батьком для трьох доньок і гарним чоловіком. Оптиміст по життю, скрипаль в душі, водій-механік за покликанням. Він став воїном та Героєм. Загинув за свободу і волю своєї країни, свого рідного Білина».
Віддати шану полеглому прийшли представники влади, рідні, близькі, друзі, жителі Ковельської територіальної громади, військові.
Староста села Петро Бородій розповів, що Сергій нікому ніколи не відмовляв у допомозі щось полагодити, адже з технікою був на «ти». Щира, пряма, вольова людина, яку знали та поважали у селі.
«Від себе та від імені громади висловлюю щирі співчуття дружині, донькам та родині. Дякую батькам, що виховали справжнього патріота. Завдяки таким Героям, як Сергій, ми маємо змогу жити. Він завжди залишиться в наших серцях та думках як світлий, хоробрий та вірний син-захисник України. Цінуємо і шануємо пам’ять про Сергія Бордеану!» – сказав староста.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Янеробот Показати IP 31 Березня 2023 19:03
Вічна Память! Слава Герою!
Ветеран Показати IP 24 Жовтня 2023 08:23
Я бачу що дехто спочатку війни охороняє трупи,чого ж він не іде сам воювати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus