USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Ковелі попрощалися з Героєм Олександром Дементьєвим

23 Жовтня 2023 10:05
22 жовтня ковельчани зібралися, аби віддати шану та провести в останню дорогу земляка Олександра Дементьєва.

Про це повідомили в Ковельській міській раді.

До лав ЗСУ чоловіка мобілізували у вересні цього року, а 19 жовтня він загинув від ворожого обстрілу на Куп’янському напрямку.

Олександр – корінний ковельчанин. Навчався в ліцеї №11, закінчив професійно-технічне училище. Служив строкову службу в українському Криму, був десантником. Працював на «Ковельсільмаші», а згодом на підприємстві «Волинь-Кальвіс».
«Його життєвий шлях доволі простий, але водночас настільки справжній: Саша був надійною опорою своїй мамі, другом, колегою, наставником і прикладом у житті для сина Андрія. Важко знайти слова, аби полегшити біль рідних. Ми мусимо бути достойними тих воїнів, з якими прощаємось. Таких Героїв, як Олександр Дементьєв, який поліг заради майбутнього України», – сказав міський голова Ігор Чайка під час громадянської панахиди.
Класний керівник, директор ліцею №11 Галина Сидорук пригадала, що в школі Олександр був комунікабельним, відкритим. Любив літературу, гуманітарні предмети, багато читав.
«Сашко мав велике відчуття відповідальності та справедливості. Саме тому, коли необхідно було піти захищати свою родину, свою землю, він без вагань це зробив», – зазначила вона.
За словами багаторічного керівника ТОВ «Волинь-Кальвіс» Анатолія Понікарчука, Олександр був дуже відповідальним, надійним, хорошим працівником, людиною слова, ще у серпні допомагав ремонтувати бойову машину піхоти. Він жив, мріяв, дбав про рідних.
А тепер він – у спогадах. Тепер йому назавжди 47.

Поховали Олександра Дементьєва на Алеї Героїв міського кладовища.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині полеглого захисника. Вічна слава і шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus