USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Битва поглядів: волинські бійці ММА готуються до мегафайту на «Кубку Світязя». Фоторепортаж

22 Серпня 2020 23:11
Одинадцять захопливих поєдинків очікують на вболівальників турніру «Кубок Світязя», який відбудеться уже завтра на центральному пляжі озера Світязь о 19.00. Однак в переддень турніру бійці вже зустрілися між собою, щоправда, це була битва поглядів, а не бій в октагоні.

На зважуванні та битві поглядів бійці вели себе по-джентельменськи, не штовхаючи один одного, як це буває зазвичай перед великими боями.
Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини головний організатор турніру «Кубок Світязя», тренер луцької команди зі змішаних єдиноборств, керівник клубу бойових мистецтв «Прайд» Олександр Кулаков, загалом мало бути 15 поєдинків, однак відбудеться 11, бо незадовго до поєдинків деякі спортсмени отримали травми.

Практично в кожному бою волиняни зустрінуться з суперниками з інших областей, зокрема з бійцями з Рівненської, Київської, Житомирської, Хмельницької та Дніпропетровської областей.
Зі слів Кулакова, через коронавірус такі турніри дуже важко організовувати, а ці змагання фактично організували за тиждень – це рекордний строк. Зазвичай на підготовку до таких заходів витрачають два місяці.

«Дуже важко було налагодити співпрацю з підприємцями, адже такий турнір відбувається вперше. Більшість навіть не знають, що таке ММА, хоча в Луцьку вже неодноразово відбувалися турніри високого рівня. Ми хочемо популяризувати всю видовищність та красу цього виду спорту за межами Луцька», - зазначив Олександр Кулаков.

Він додав, що вхід на змагання абсолютно безкоштовний, адже турнір відбувається на відкритому майданчику. Крім того, організатори хочуть, щоб максимальна кількість людей могла побачити такий вид спорту. Тож Олександр Кулаков запросив усіх охочих подивитися завтра на круті бої.

Організатори турніру – Волинський регіональний Клуб бойових мистецтв «PRIDE» за підтримки Шацької районної ради та районної державної адміністрації. Генеральний партнер турніру – Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Попандопуло Показати IP 23 Серпня 2020 10:08
Третя фотка класна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus