USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чехія відновлює пасажирські перевезення за кордон з 11 травня

5 Травня 2020 10:53
З 11 травня Чехія відновить пасажирські перевезення залізничним та автобусним транспортом за кордон.

Згідно з ініціативою міністра промисловості і торгівлі Карела Гавлічека, уряд затвердив відповідне рішення 4 травня, пише Прямий з посиланням на видання Novinky.

«Ми також знімаємо обмеження на транспорт. Я запропоную уряду зняти заборону на експлуатацію міжнародних залізничних і автобусних перевезень з 11 травня », – написав Гавлічек під час засідання уряду в Twitter.

Згодом він підтвердив, що уряд схвалив цю пропозицію.

Заборона у Чехії на міжнародний транспорт для всіх пасажирських перевізників на міжнародних пасажирських, залізничних та водних перевезеннях діє з 14 березня у зв’язку з карантинними заходами. Деякі перевізники раніше заявляли, що готові швидко відновити свої міжнародні маршрути, якщо уряд скасує заборону.

Чотирнадцять днів тому уряд також дозволив людям виїжджати за межі Чехії. Проте на зворотньому шляху всі повинні пройти тест на коронавірус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Колік Показати IP 5 Травня 2020 11:37
Куди вони поїдуть, як країни сусіди усі закриті, на карантин?
Kot до Колік Показати IP 5 Травня 2020 13:19
Зачем писать комментарии, если не владеете информацией? В Австрию можно въезжать всем, кто из Shengena. В Германию в случае родственников или транзита тоже. Словакия и Польша oткрыта для своих.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus