USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині майже 50% пасажироперевезень відбуваються з порушеннями

8 Червня 2015 14:22
Інспектори ДАІ Луцька вчергове перевірили автобуси, які виходять в рейс. Як з’ясувалося, майже половина з них роблять це з порушеннями, - повідомили у прес-службі ДАІ Волині.

Так, інспектори ДАІ відзначили, що на день перевірки майже в усіх перевізників технічний стан і документація були в нормі. Окремі водії перед виходом в рейс не забули про ретельне прибирання автобусів. Кажуть, що окрім безпеки, мають значення і умови в яких люди будуть їхати.

Цього разу під час перевірки інспектори ДАІ виявили, що в одного із автобусів, який здійснює міжміські перевезення, майже повністю відсутній протектор на шинах. У випадку різкого гальмування - це може призвести до серйозних наслідків.

Щодо водія автобуса склали адміністративний протокол за статтею 121 частина 2 (технічні несправності транспорту, який надає пасажирські перевезення). Штраф за таке порушення становить від 680 гривень. Загалом, під час профілактичної операції, за станом на сьогодні вже оглянули понад 120 транспортних засобів, з них, більше 50 виїжджали в рейс із порушеннями.

Упродовж місяця інспектори ДАІ ретельно перевірятимуть стан автобусів. Пасажирів закликають, своєю чергою, також звертати увагу на стан транспорту, в якому вони збираються їхати та відстоювати свої права на комфорт та безпеку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
СС Показати IP 8 Червня 2015 22:38
"Щодо водія автобуса склали адміністративний протокол за статтею" не на водія треба складати протоколи, а на власників маршруту, тваринки
добряк Показати IP 9 Червня 2015 11:22
про що мова,заборонили вже давно перевезення пасажирів на переобладнанних бусах,на передостанному фото переварок-скотовоз,не одне вікно не откривається,кондиціонера нема,сідушки всі розбиті,це чудо над яким попрацювали очумелиє ручки взагалі на мвршрут випускати неможна,а таких сотні,от вам і доходи корупціонерів,одне падло випустило,друге проверяє,а пасажири страдають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus