USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Черевики на дорозі: у Володимирі-Волинському авто збило жінку, водій втік. Відео

22 Січня 2020 08:29
У Володимирі-Волинському сьогодні вранці, 22 січня трапилася дорожньо-транспортна пригода, автомобіль збив перехожу. Про це Княжому Граду повідомили очевидці.

На місці ДТП розкидані червоні черевики ймовірно постраждалої.

Через автопригоду на вулиці Ковельській утворилися затори з автомобілів.

На місці працюють правоохоронці.

Якповідомив на сторінці у фейсбуці Андрій Кандиба, жінка переходила дорогу на пішохідному переході, коли мінівен на великій швидкості збив її та втік з місця події.

«Не дуже добрий ранок виявився для жительки міста! Водій мінівену на великій швидкості збив її на пішохідному переході та втік з місця події. Номер автомобіля та власник встановлюється. До слова, це друге ДТП за 4 дні на цьому переході», – йдеться в дописі.

Жінка ймовірно отримала травму нижньої кінцівки. Її підібрав та допоміг таксист, який став свідком події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Анонім Показати IP 22 Січня 2020 10:43
Голова для чого в цієї жінки,щоб капюшон носити?Навіть в школі вчили,зупинись і подивись,хай заплатить за пошкоджене авто,водій теж винуватий,летів як дурний,двох винуваті,буває що потрібно дурня пропустити,але тут обоє...
ти до Анонім Показати IP 22 Січня 2020 11:11
ти прид-ур!!! Вона закінчувала перехід.!!! Куди летить авто??? То, певне не простий грішний за кермом
Анонім до ти Показати IP 22 Січня 2020 16:52
Не тикай, вона перейшла одну половину і якби хоча б повернула голову то не збив,водій винуватий і вона теж,я пам'ятаю зі школи,як нам нудно було слухати оце"перед пішоходом зупиніться,поверніть голову на ліво,впевніться що немає автомобілів ідіть,дійшли до половини дороги,зупиніться,поверніть голову на право...."Можливо це не всім зрозуміло,особливо тобі,але це врятовує життя людей!!!На переході не можна вмикати царя і вчити дурних водіїв як жити,бо хтось не зрозуміє і тебе переїде,краще дурня пропустити!
ти до Анонім Показати IP 22 Січня 2020 17:44
Віте мабуть в школу ходили, коли на протязі 1 год проїзджав 1 ГАЗон з дев’яною кабіною!!! Так вчили переходити дорогу, трасу!!!! А це ----- встановлений П Е Р Е Х І Д З таким підходом до справи ми далеко зайдем!!!! Яка на ВАШУ думку була швидкість автомобіля????
Анонім до ти Показати IP 22 Січня 2020 19:46
То на твою думку пішохід на переході безсмертний і не має повертати голову щоб впевнитись у відсутності авто?Я не буду сперечатись,ходіть як вам подобається,але не кожному пощастить,як в цьому випадку.Хай щастить і вчись писати.
Віктор до Анонім Показати IP 23 Січня 2020 00:24
Вона на переході. шо ти виписуєш?
Лучанин до Анонім Показати IP 25 Січня 2020 01:04
Анонім - ти абсолютна ненза. Він перевищив, а пішохід не розраховував на таку швидкість. Дуже часто ввечері важко розрахувати швидкість авто, яке сліпить фарами.
волинянин Показати IP 22 Січня 2020 11:07
Жінка переходила згідно ПДР , а воно гналось як дурне.Потрібно встановлювати світофор.
А зберегти своє житт до волинянин Показати IP 22 Січня 2020 11:24
Пропусти дурня (наркомана, п"яного і так далі ) що женеться як скажений. Поверни ГОЛОВУ НАПРАВО під час переходу. Чи жити не хочеться ?
вчіться_в_поляків Показати IP 22 Січня 2020 11:20
Дозволена швидкість руху 50 км.год. В Польщі штрафи за порушення що стались на територіі гоомади ідуть в казну громади. Тому голови місцевих адміністрацій ДУЖЕ зацікавлені в радарах і знаках обмеження швидкості. Просто і геніально.Копіпейстнути слабо?????
Володимирянин Показати IP 22 Січня 2020 11:21
Потерпілого шкода, водій винен на всі 100.
там Показати IP 22 Січня 2020 11:29
там не один летів, а всі три!! всі три однозначно порушили правила, всіх найти і притягнути. таксисту - респект і уважуха
танцівниця Показати IP 22 Січня 2020 12:02
дівчинка мабуть танцівниця, на руці чохол із костюмом, червоні черевички повилітали
Отакої... Показати IP 22 Січня 2020 12:30
Скотина знала що зробила,зупинилася і втекла
Психопланетарій, Лип Показати IP 22 Січня 2020 15:34
Шок для людей з нестійкою психікою. То, що я побачив я був дуже вражений, що все ж таки зупинився добрий водій таксі та надав допомогу, можливо на місце події викликав поліцію та швидку медичну допомогу. І саме головне, що постраждала жінка залишилась живою. Що говорити про того водія чи водійку, авто яких на пішохідному переході збило жінку та втікли з місця пригоди, - це не люди, їх місце не за кермом автомобіля, а біля корівника з навозом та свинарника та щоб цей водій в лапках чи водійка, ким би вони не були кожного дня у холод, мороз, сніг чи дощ вилами чистили навоз з-під корів та свиней, і не милися у ванні чи душі на протязі року, а коли йшли мимо тої хати де живе ця постраждала жінка від ДТП, то просили би вибачення за скоєне.
так до Психопланетарій, Лип Показати IP 22 Січня 2020 17:47
просили вибачення на колінах за чудо, що ця людина залишилась живою
Лучанин Показати IP 25 Січня 2020 01:05
Підніміть перехід на рівень тротуару, щоб водії гальмували як перед лежачим поліцейським. В Кам'янці-Бузькій на Львівщині так зробили, тепер там ніхто не шугає на швидкості 70 за годину по місту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus