USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через епідемію грипу одразу 11 штатів у США скасували заняття у школах

29 Січня 2018 07:20
У США влада одразу 11 штатів прийняла рішення скасувати заняття в школах через епідемію грипу в країні.

Про це повідомляє УНІАН з посилання на телеканал Fox News.

Так, навчальні заклади закриті у штатах Айдахо, Техас, Оклахома, Флорида, Алабама, Кентуккі, Теннессі, Мічиган, Нью-Йорк, Північна Кароліна та Міссурі.

Згідно з інформацією Центру по контролю і профілактиці захворювань при уряді, в США від грипу померли 37 дітей. На думку експертів, до кінця зимового сезону цей показник може подвоїтися.

Як повідомлялося раніше, внаслідок вторгнення холодного арктичного повітря у США зафіксована аномально низька температура, а в деяких містах побито температурні рекорди. Це призвело до загибелі людей.

На Атлантичному узбережжі США у четвер, 4 січня, сталося нашестя потужного зимового шторму. 16 людей загинули. Через сильні снігопади і вітри майже 80 тисяч будинків і підприємств залишилися без електроенергії. У декількох штатах ввели режим надзвичайного стану. Тисячі авіарейсів були скасовані.

У Бостоні машини, що стояли у калюжах, повмерзали в лід, що утворився за короткий проміжок часу. Натоміть у Флориді від шалених холодів постраждали ігуани. Унаслідок холодів ігуани падали з дерев, як перезрілі манго. Щоправда, вони не мертві, а буквально заморожені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus