USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через хворих на коронавірус 8 шкіл на Волині перевели на дистанційне навчання

22 Вересня 2020 14:43
Через випадки захворювання на коронавірусну інфекцію 8 загальноосвітніх навчальних закладів у Волинській області перевели на дистанційне навчання.

Зі слів начальниці обласного управління освіти Людмили Плахотної, нині 726 учнів перебувають вдома на самоізоляції через контакти з недужими на коронавірус однокласниками та вчителями, інформує Суспільне Волинь.

На повну самоізоляцію загалом пішли 130 класів, два з них у Луцьку.

Всього з початку нового навчального року захворіло 26 учні та 68 працівників

шкіл. Випадки захворювання реєструються у всіх районах області, за виключенням Старовижівського району. Зокрема на дистанційну форму навчання перейшли 2 школи у Ківерцівському районі, по 1 школі у Любомльському, Маневицькому, Рожищенському районах та у місті Нововолинськ.

Як повідомлялося, станом на ранок 22 вересня на Волині виявили 95 нових випадків захворювання на COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus