USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Через Луцьк: з України до Австрії вирушив новий поїзд

12 Грудня 2023 17:55
Відтепер до столиці Австрії можна буде дістатися новим рейсом, який починає маршрут з міста Чоп. Першим рейсом на Відень вирушили 120 пасажирів. Їх оформлення відбулося у пункті пропуску «Чоп (Дружба)».

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Для зручності пасажирів рейс підлаштували під графік потяга зі спальними вагонами, що стартує з Києва. Таким чином нічну частину подорожі за кордон до станції Чоп пасажири з Києва, Рівного, Луцька та Львова долають у спальних вагонах, а вдень прямують маршрутом «Чоп – Будапешт – Відень» у сидячих вагонах угорської залізниці 1 або 2 класу.

Читати ще: Відкрили продаж квитків на потяги з Луцька до Карпат

Пасажири, що починають подорож зі станції Чоп, проходять відповідні прикордонно-митні формальності у приміщенні залізничного вокзалу та пересідають у поїзд №146 сполученням «Чоп – Відень», що відправлятиметься з Чопа щоденно о 08:23.

Читати ще: З Луцька до Ужгорода та Рахова запустять поїзди

На зворотному шляху поїзд № 143 сполученням «Відень – Чоп» відправляється зі столиці Австрії о 10:42, та прибуває у Чоп о 20:59. Після прибуття у Чоп пасажири проходять прикордонно-митні операції через зал залізничної станції та, за необхідності, пересідають у поїзд № 367, що відправлятиметься з Чопа до Києва о 13:12.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus