USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Через масштабні пожежі у Греції постраждали 16 людей

2 Серпня 2021 08:58
У Греції продовжує вирувати масштабна лісова пожежа. Внаслідок вогняної стихії у регіоні Ахая постраждали 16 людей. Крім того, полум’я зруйнувало десятки будинків.

Постраждалих із проблемами дихання доставили до лікарень. Жителям навколишніх сіл наказали евакуйовуватися, пише 24 канал.

Зауважимо, вогонь спалахнув 31 липня поблизу міста Патрас, що на захід від Афін. Через сильний вітер він поширювався дуже швидко. За кілька годин полум’я добралося до прибережних регіонів.

Наразі пожежу гасять:290 рятувальників, 77 одиниць наземної техніки, 8 літаків й гелікоптерів.

Загорянням сприяла суха погода, сильні вітри та спека. Місцева влада заявила про 56 пожеж, однак більшість із них вдалося швидко загасити. Втім спека по всій країні не спадає й може зумовити ще більше пожеж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus