USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через оновлення тепломережі у місті на Волині виведуть з експлуатації котельні. Як грітимуться будинки, які вони обслуговують?

19 Січня 2022 16:32
У Володимирі виведуть з експлуатації щонайменше три котельні. Причина – прокладання нових тепломереж.

Про це під час брифінгу повідомив голова Володимир-Волинської міської громади Ігор Пальонка.

З його слів, під час прийняття бюджету громади виділили кошти на проектну документацію по виведенню з експлуатації котельні з підвального приміщення на вулиці Князя Василька, 3, оскільки на цьому місці будуватимуть нову тепломережу.

Окрім цього, запланували виведення з експлуатації котельні на вулиці Ковельській, 12.

«Будинки і заклади, які обслуговує ця котельня, під’єднають до котельні на вулиці Шевченка.

Такі дії також передуватимуть прокладанню нових тепломереж. Розглядається питання про виведення з експлуатації котельні на вулиці Драгоманова. Ми бачимо, що це буде економічно вигідно. Будинки від цієї котельні під’єднаємо до котельні на вулиці Устилузькій, яка опалює педколедж та школу № 1», – зазначив очільник громади.

Зі слів Ігоря Пальонки, це ще один із заходів, щоб у майбутньому оптимізувати витрати і не допустити зростання тарифів.

«Окрім того розглядаємо питання щодо встановлення твердопаливного котла у котельні на вулиці Академіка Глушкова. Також будемо працювати у напрямку компютеризації та автоматизації котелень за прикламо котельні, що опалює гімназію на вулиці 20 Липня», – додав посадовець.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus