USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через п'яного водія повністю заблокована траса «Київ-Чоп» на Рівненщині

11 Вересня 2018 18:18
У Рівненській області через п’яного водія перекинулася вантажівка, внаслідок чого автодорога «Київ-Чоп» виявилася повністю заблокованою для руху транспорту.

Про це пише УНІАН.

Як повідомила речниця патрульної поліції Рівненської області Оксана Юрченко, дорожньо-транспортна пригода сталася неподалік обласного центру біля села Колоденка Рівненського району.

«Унаслідок перекидання вантажівки з причепом було заблоковано чотири смуги на трасі міжнародного значення «Київ-Чоп». За приблизними підрахунками, черги від місця скоєння ДТП сягнули 3 кілометрів у обидва боки», - йдеться у повідомленні.

Наразі встановлено, що водій вантажівки порушив правила обгону. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння. В результаті проведення тесту у нього виявлено 2,64 проміле.

Патрульні склали на порушника протокол за ч. 1 ст. 130 та ст. 124 КУпАП України. Сукупна відповідальність, передбачена санкцією статей, передбачає накладення штрафу у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
111 Показати IP 11 Вересня 2018 20:56
А ще він напевне йхав на євробляхах
Анонім Показати IP 11 Вересня 2018 22:26
це ж треба так професійно покласти фуру !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus