USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через підвищену температуру на ЗНО не пустили п'ятьох волинян

25 Червня 2020 22:39
П’ятьох учасників ЗНО не пустили на пункти тестування, бо зафіксували у них підвищену температуру тіла.

Про це розповіла Суспільному завідувачка центру ЗНО області Алла Корнейко.

За її словами, ці учасники зможуть здавати зовнішнє незалежне оцінювання вже під час додаткової сесії.

Загалом в області зареєструвалося понад 5 тисяч учасників на тестування з математики. Зі слів Алли Корнейко, на пункти тестування прийшли 82% зареєстрованих.
Біля пункту тестування в Луцькому ліцеї № 3 зібралися учасники ЗНО. У приміщення їх почали пускати о 9:50. При вході усім вимірювали температуру. «Ми маємо оцінити температуру і візуальні прояви захворювання, оглянули дітей, підвищення температури немає, діти візуально всі здорові», – каже медичка Олена Саух.

«Дистанційне навчання не вплинуло, а навпаки додало додатковий стимул, щоб більше вчити, більше часу було, щоб підготуватися до ЗНО», – розповіла учасниця тестування Софія Глушко.

Тести з математики учасники складали в 16 аудиторіях по 15 людей. «Навчальний заклад був перевірений різними службами, які і вчора і позавчора були, відповідно оглядали. Ми повністю забезпечені і антисептиками і масками і милом і одноразовими рушниками, все це видали», – розповів відповідальний за пункт тестування Віктор Савчук.

Зі слів завідувачки центру ЗНО та моніторингових досліджень, наступне тестування з української мови та літератури відбудеться 30 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus