USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ЗНО на Волині відбудеться за будь-яких умов

6 Травня 2014 11:34
Представники Центру оцінювання якості освіти та освітяни області наголошують тим, хто подав заяви на складання ЗНО, що треба бути уважними до документів.

Вже з червня випускники області здаватимуть тестові завдання. Перший предмет, з якого складатимуть ЗНО – українська мова. Оскільки він обов’язковий, то проходитиме оцінювання у дві сесії – 5 і 6 червня.

Про це розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк під час прес-конференції сьогодні, 6 травня .

Вона наголосила, що вже в травні учасники ЗНО отримають запрошення-перепустки. У них вказується день і місце проведення тестування. Особливо важливо бути уважним – адже невчасне прибуття до пункту ЗНО матиме непоправний наслідок – рік буде упущений.

На Волині на ЗНО зареєструвалися більше 7 тисяч учасників. У області діятимуть 26 пунктів тестування – у містах Луцьк, Ковель, Нововолинськ та селищі міського типу Маневичі.

Незалежне оцінювання з таких предметів як українська мова, історія та математика проходитиме в усіх чотирьох містах. Тестування з решти предметів, де учасників менше 50% - проходитиме в Луцьку і Ковелі.

Вона відзначила, що діти щороку запізнюються, тож до прибуття на пункт ЗНО треба підготуватися відповідально.

З собою треба мати сертифікат учасника ЗНО, оригінал паспорту або свідоцтва про народження та запрошення-перепустку.

Зайти в приміщення, де проходитиме тестування, учасники зможуть з 10.15 до 10.50.

Крім учасників в аудиторіях буде по 2 інструктори, будуть чергові в коридорах, медичні працівники з набором для надання першої медичної допомоги, також в приміщеннях працюватимуть охоронці з металодетекторами. У кожній аудиторії буде стіл для особистих речей.

Тестування в області розпочнеться з 3 червня. Тоді випускники складатимуть тестування з іноземних мов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1234 Показати IP 6 Травня 2014 12:59
Середяк її прізвище

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus