USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через потужний шторм Азовське море вийшло з берегів: затопило десятки баз відпочинку

8 Грудня 2020 10:39
Десятки баз відпочинку, готелів та пансіонатів затопило у курортній Кирилівці на Запоріжжі. Через негоду, що триває майже тиждень, море пішло у наступ на берегову лінію.

Про це йдеться у сюжеті ТСН, пише УНІАН.

Шторм і потужний вітер женуть воду на суходіл. Затопило майже всі будівлі, розташовані на першій лінії. Двометрові хвилі утворили на території готелів справжні озера, а дістатися від одного будинку до іншого можна тільки у рибальському вбранні.
Рятувальники стверджують, що море так штормить восени щороку, тому вони були вже напоготові ліквідувати наслідки. Прогнозують, що такою погода залишатиметься ще кілька днів.

У Запоріжській області через шалений шторм на Азовському морі затопило дорогу до президентської резиденції.

Десятки роликів у соцмережах свідчать: хвилі перервали єдиний сухопутний шлях до заповідника "Бірючий острів", де окрім туристичних баз розташований маєток державного управління справами, закріплений за президентом України Володимиром Зеленським.

Пориви вітру у Кирилівці наразі сягають 25-30 метрів на секунду, а двометрові хвилі наступають на берег, перемиваючи дорогу, яка з'єднує материк із заказником.

Затоплюються бази відпочинку та кафе на узбережжі. У воді й опори ліній електропередач.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus