USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через пожежі в Каліфорнії з Лос-Анджелеса евакуюють 150 тис. людей

6 Грудня 2017 17:50
Масштабні лісові пожежі в південній частині штату Каліфорнія в США, що перекинулись на житлові масиви, спричинили примусову евакуацію близько 150 тис. жителів лише в самому Лос-Анджелесі.

Найбільше постраждали околиці міста Вентура, повідомляє Укрінформ з посиланням на американський телеканал CNN.

"За словами мера Лос-Анджелеса Еріка Гарсетті, близько 150 тис. людей в Лос-Анджелесі отримали наказ на евакуацію", - йдеться в повідомленні.

У вівторок муніципалітет міста Вентура, де примусове виселення було проведено напередодні, ввів комендантську годину з 10-ї вечора по 5-ту ранку з метою запобігання таких злочинам, як крадіжки в районах евакуації.

Стихія поширюється стрімко, чому сприяють потужні вітри. Вогонь, що вирує на північ від Вентури, навіть перетнув широку полосу автостради.

Близько 43 тис. будинків залишились без електропостачання. При цьому передбачаються додаткові відключення, оскільки стихія вирує неподалік високовольтних ліній. В інших районах на півдні Каліфорнії також зафіксовані пожежі.


За інформацією синоптиків, у вівторок вночі вітри зменшили свою потужність, що знижує ризики стрімкого розповсюдження вогню, втім очікується, що шторми знову наберуть свою потужність у середу-четвер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus