USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через ремонт рух проспектом Волі у Луцьку періодично обмежуватимуть протягом двох років

26 Квітня 2021 16:52
У зв’язку з початком проведення ремонтних робіт на проспекті Волі частково обмежать рух. Реконструкцію розпочнуть після Великодніх свят і триватиме вона, за попередніми розрахунками, близько двох років.

Про це під час засідання бюджетної комісії Луцької міської ради 26 квітня повідомив директор департаменту ЖКГ Микола Осіюк.

З його слів, перші серйозні роботи із реконструкції проспекту Волі у Луцьку (заміна мереж, розкопування тощо) стартують одразу після Великодніх свят.

«Реконструкцію проспекту Волі будемо проводити від вулиці Шопена до Київського майдану із двох сторін», – заначив головний комунальник міста.

З його слів, через ремонтні роботи періодично буде перекритий або ж обмежений рух проспектом. Саме тому вже розроблені схеми перекриття дорожнього руху зі скиданням на вулиці Коперника та Глушець.

За попередньою інформацією, яку надав Микола Осіюк, за сприятливих обставин ремонт планують завершити через півтора, або й два роки.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, що у майбутньому головну магістраль міста Луцька планують розширити, гарантувавши більше простору і для пішоходів, і для велосипедистів, і для автомобілів чи громадського транспорту. Окрім того, на проспекті Волі змінять потоки руху та запровадять єдиний дизайн-код для вуличних меблів, огородження, мощення, ліхтарів і т. д. Вартість реконструкції становитиме, за попередніми розрахунками, від 60 до 80 мільйонів гривень.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
БУХой АЛкаш Показати IP 26 Квітня 2021 17:10
Задовбали з тим волі. А всі інші вулиці вже в прекрасному стані?
Петро до БУХой АЛкаш Показати IP 26 Квітня 2021 17:27
Кидай вже пити
Богдан Сташинський Показати IP 26 Квітня 2021 19:43
Ігор молодець !!! Не треба слухати усілякий відстій ... Треба починати і робити, бо сьогоднішній стан головної вулиці міста це просто ганьба. Антон нікого не слухав - узявся і зробив, і лучани зараз йому вдячні . З богом ...
Петро Показати IP 26 Квітня 2021 20:38
Що задовбали? Ви взагалі бачили в якому стані ця вулиця? І це центр міста, давно вже проситься ремонт!
ЗнайЮ Показати IP 26 Квітня 2021 23:52
А ту бруківку що недавно поклали, тепер знову будуть міняти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus