USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Через ремонтні роботи на трасі М-19 може підтопити землі волинян

21 Вересня 2021 21:12
Мешканці села Секунь на Ковельщині скаржаться, що через вкладання меліоративних труб під час ремонту дороги М-19 може підтопити їхні земельні ділянки.

Про це під час засідання позачергової сесії облради повідомив депутат Юрій Поліщук.

«До мене звернулись мешканці села Секунь Ковельського району щодо неправильного, на їхню думку, вкладання меліоративних труб під час ремонту дороги М-19 у межах так званого «Великого будівництва». Вони вважають, що це може призвести до підтоплення їхніх земельних ділянок», - розповів обранець громади у депутатському запиті.

Він зазначив: аби розібратися у спірній ситуації, особисто скерував відповідне звернення до Служби автомобільних доріг та Регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області.

«Від Служби автомобільних доріг отримав лист про те, що усі роботи виконують згідно відміток у проектно-кошторисній документації, яка пройшла будівельну експертизу. Натомість з офісу водних ресурсів повідомили, що внаслідок встановлення гідротехнічних споруд вище на 30 та 50 сантиметрів від існуючого каналу справді можливе підняття ґрунтових вод на прилеглій до каналу території в районі села Секунь», - наголосив депутат.

Він звернувся до голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка із вимогою вжити необхідних заходів для вирішення проблеми та недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

Волинські обранці громади підтримали депутатський запит одноголосно.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus