USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через штам «Омікрон» іноземцям із низки країн заборонять в'їзд в Україну

2 Грудня 2021 16:47
Кабінет міністрів заборонив з 3 грудня в’їзд в Україну іноземцям з низки африканських країн.

Відповідне рішення прийняли під час засідання уряду, передає УНІАН.

Передбачено заборонити перетин кордону з 00:00 3 грудня іноземцям та особам без громадянства, які провели у Південно-Африканській Республіці, Республіці Ботсвана, Зімбабве, Намібії, Королівстві Лесото, Королівстві Есватіні, Республіці Мозамбік та Республіці Малаві протягом 7 днів протягом останніх 14-ти.

Водночас обов’язкову самоізоляцію, обсервацію мають пройти громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які постійно проживають на території України, є подружжям або дітьми громадян України, які прибувають в Україну з вказаних вище країн та перебували на їхній території не менше семи днів протягом останніх 14 днів.

Читати ще: Лікарка назвала симптоми зараження штамом Омікрон

Новий варіант коронавірусу B.1.1.529 вперше виявили в Південній Африці 24 листопада.

Всесвітня організація охорони здоров’я назвала новий штам коронавірусу грецькою літерою «Омікрон».

В організації підкреслили, що новий штам має велику кількість мутацій, деякі з яких викликають занепокоєння. «Попередні дані свідчать про підвищений ризик повторного зараження цим варіантом у порівнянні з іншими, що викликає занепокоєння», – зазначили в ВООЗ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus