USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Через страйк перевізників ускладнено рух вантажівок через «Ягодин»

5 Травня 2023 12:50
Польща призупинила оформлення вантажівок на в’їзд та виїзд перед пунктом пропуску «Дорогуськ – Ягодин» у Волинській області через акцію протесту польських перевізників.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

Польські перевізники, які заблокували проїзд, обіцяли вчора пропускати лише одне авто за годину.

Наразі в’їзд в Україну здійснюється пропуск лише транспорту з гуманітарною допомогою, небезпечними вантажами та тваринами.

Акція польських автоперевізників розпочалася вчора.

Голова Конфедерації в Любельському воєводстві та власник транспортної компанії Рафал Меклер пояснив це так:

«Чому ми тут? Домагаємось зміни системи дозволів української сторони. Є докази, що українська сторона виставляє штрафи польським перевізникам за брак дозволів. Начебто дозволів немає, а штрафи є. З нами тут колега перевізник, який має п’ять завантажених вантажівок, але боїться виїхати зараз в Україну, щоб його не затримали і він не був змушений заплатити штраф у розмірі 800 євро за один автопоїзд».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus