USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Через сильну негоду в Туреччині затонуло судно, море вийшло з берегів

30 Листопада 2021 19:54
Через сильну негоду біля берегів Стамбула затонуло судно, літак рейсу Денізлі-Стамбул вимушений був 2,5 години кружляти в повітрі, чекаючи сприятливих умов на посадку, у провінції Ізмір море вийшло з берегів та затопило підприємства.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на CNN Türk.

«Через сильний вітер у Мальтепе (район Стамбула – ред.) судно, яке ввечері стояло на якорі біля пристані, сіло на мілину через обрив каната. Судно понесли хвилі й воно врізалося в пірс. Вночі судно набрало води і затонуло», – йдеться у повідомленні.
Як повідомляє телеканал, літак Денізлі-Стамбул, який вилетів сьогодні о 9.55 ранку, через шторм не зміг приземлитися на злітно-посадкову смугу аеропорту. Політ мав тривати 1 годину 10 хвилин, натомість приземлився за 3 години 36 хвилин після кількох кіл навколо аеропорту. Це спричинило паніку серед пасажирів.

У районі Конак, що в провінції Ізмір, повідомляє CNN Türk, країни море вийшло з берегів та затопило прилеглі райони. Водою затоплено підприємства, житлові будинки. Швидкість вітру досягала 11 км/год. Поромне сполучення в Ізмірі було припинене.

Як вказує телеканал, в Анкарі сильним вітром позносило дахи будинків, повалило дерева та пошкодило світлофори. Про жертви не повідомляється.

Метеорологи попереджають, що негода – сильний вітер та зливи – триватиме кілька днів та закликають громадян не виходити з дому без нагальної потреби. У більшій частині Туреччини, окрім південно-східних регіонів, оголошено помаранчевий рівень небезпеки.

Вчора у Стамбулі в результаті руйнувань, спричинених сильними поривами вітру загинуло 4 людей, 19 отримали поранення. Сьогодні «Турецькі авіалінії» оголосили про зміну графіку польотів через сильні пориви вітру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus