USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через тропічний циклон в Індії екстрено евакуюють 300 тисяч осіб

13 Червня 2019 09:12
Через тропічний циклон «Ваю», який може обрушитися на Індію протягом найближчих 24 годин, в штаті Гуджарат на заході країни введений в дію план масової евакуації.

Про це повідомляє УНН з посиланням на «Синьхуа».

Планується евакуювати в безпечну зону близько 300 тис. осіб. Про це заявило індійське міністерство внутрішніх справ.

Згідно із заявою офіційного представника МВС Індії, тропічний циклон «Ваю» найближчим часом обрушиться на захід Індії, під його ударом опиняться більшість районів штату Гуджарат і частина районів штату Махараштра.

У штаті Гуджарат введений в дію план масової евакуації: близько 300 тис. жителів в екстреному порядку будуть переселені в 700 притулків. За словами головного міністра штату Віджая Рупані, робота з евакуації почалася вранці.

На даний момент центр циклону знаходиться над морем, приблизно у 200 км на захід від найбільшого міста Індії Мумбаї. За прогнозами, циклон досягне узбережжя штату Гуджарат 13 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus