USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через Волинську митницю пройшло 139 тисяч тонн гуманітарних вантажів

5 Липня 2022 07:00
З початку повномасштабного вторгнення росії через Волинську митницю пройшло 139 тисяч тонн гуманітарних вантажів.

Про це під час брифінгу розповів в.о. керівника Волинської митниці Микола Татарчук.

«На сьогоднішній день 139 тисяч тонн гуманітарних вантажів прослідували в Україну через зону діяльності Волинської митниці, зокрема залізничним, автомобільним шляхом. Ця допомога продовжує їхати, ми вдячні нашим іноземним партнерам, які підтримують Україну в цей складний час», – зазначив Микола Татарчук.

Також він повідомив, що на складах митниці завжди є товарно-матеріальні цінності, які цікавлять військових.

Читати ще: Волинська митниця переказала до держбюджету майже 5 мільярдів гривень

«В перші дні з початку повномасштабної війни чимало товарно-матеріальних цінностей були використані для потреб нашої армії, ми передали їх на 25 мільйонів. Цей процес постійно триває. Наших військових цікавили транспортні засоби, особливо позашляховики та буси. Але вони вичерпалися у перші дні. Загалом ми надали 141 авто для наших військових. Автомобілі є розхідним матеріалом, трапляються випадки, коли військові частини по кілька разів до нас звертаються», – сказав очільник митниці.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus