USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Через ворожі обстріли на Харківщині горіли школа, СТО і поле пшениці

4 Липня 2022 10:25
Минулої доби на Харківщині рятувальники гасили 10 пожеж, спричинених обстрілами.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УП.

П’ять пожеж, спричинених ворожими обстрілами, трапилися в Харківському районі , дві – в Ізюмському та дві – в Чугуївському районах області, а також у Шевченківському районі Харкова.

Горіли будівля навчального закладу, СТО, триповерховий житловий будинок, господарча споруда, гараж, а також хвойна підстилка, суха трава та пшениця (поле 30 га).

«Сьогодні вночі внаслідок ракетного обстрілу сталася пожежа в будівлі навчального закладу, що в Шевченківському районі міста Харкова. Триповерхова будівля зазнала серйозних руйнацій. Площа пожежі складала близько 60 кв. м. До ліквідації пожежі було залучено шість одиниць техніки та 30 людей особового складу ДСНС. Ми вистоїмо. Віримо, що вкотре відвоюємо своє право! Все буде Україна!» – написав Синєгубов.

За його даними, попередньо постраждалих немає, у гімназії нікого не було.

На території області ворог протягом доби стріляв по містах і селах Харківського, Ізюмського та Богодухівського районів. Внаслідок обстрілів зруйновано житлові будинки, господарчі споруди, гаражі та інші будівлі.

Протягом доби в області від дій окупантів загинуло троє мирних людей. Усі загиблі – жителі села Безруки Дергачівської громади. Населений пункт росіяни обстрілювали із артилерії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus