USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через автомобілі нікуди людям подітися, ‒ Кравчук. ФОТО

24 Липня 2012 11:29
Автомобілісти Луцька дозволяють собі порушувати Правила дорожнього руху, неналежно паркуватися, а ДАІ на це практично не реагує.

Про це під час оперативної наради в Луцькій міській раді 24 липня заявив перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

Посадовець наголосив на тому, що більшість пішохідних переходів в обласному центрі не адаптовані для потреб маломобільних груп населення. Але й на тих, що є, перейти дорогу буває складно ‒ водії часто їдуть на червоне світло, ігнорують Правила дорожнього руху там, де світлофорів немає.

«Скоро людям не буде, де пройти в місті. На переходах на червоне світло їдуть. І коли дзвониш в ДАІ і називаєш номер, всі тихенько ховають голови в кущі», ‒ висловився Святослав Кравчук.

Він також звернув особливу увагу на порушення правил паркування й руху автівок єдиною в Луцьку пішохідною вулицею – Лесі Українки. Кравчук нагадав, що на виїзді з вулиці Крилова на Лесі Українки були встановлені пристрої блокування руху автомобілів. «Домовлялися, зранку до 8 години вони відкриті, а потім ‒ закриті. Закінчився завіз товару і закрили. І що? Як їздили там машини, так і їздять. Куди людям діватися?» ‒ описав ситуацію посадовець.

«ВН» вирішили з’ясувати, чи багато автомобілів рухається й припарковано на вулиці Лесі Українки після 8-ої години. Така ситуація станом на 9.30:





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Дана Показати IP 24 Липня 2012 11:34
А не офигели "слуги народа" повесив у миськрады знак что стоянка только для служебного транспорта. Вам бы наши дорогие пешочком бы по городу походить, с электоратом пообщаться - и по мордасам схлопотать и имидж приподнять!
!!! до Дана Показати IP 24 Липня 2012 12:32
Мову рідну вивчи! Електорат йпти...
Електорату йпти до !!! Показати IP 24 Липня 2012 13:45
Йпти- это другой электорат. С ними общаются жестами. Слуги народа как раз частые "собеседники".
ШС до !!! Показати IP 24 Липня 2012 14:05
Чому ваша рідна мова має бути рідною для ДАНА???? В нас вільна держава. На каком хочу на таком и говорю.
От Кравчука Показати IP 24 Липня 2012 12:05
Какая сволочь продала часть улицы Кравчука под рынок? Дома на этой улице живут на рынке, дворы запаркованы, детям кроме понедельника играть негде!
Іван Показати IP 24 Липня 2012 13:42
По вул. Б. Хмельницького красота! Вже до того обнагліли, що посеред тротуару рядочком паркуються хто як хоче! Особливо це яскраво виражено біля ощадбанку і далі по вулиці! Розвелося пантогонів у Луцьку...мов купив дорогу тачку і все дозволено.. Ця картина у Луцьку вже стала традиційною! Чим займається Луцьке ДАІ ?? Певно сидить на печі і ість калачі!
Cусід Показати IP 24 Липня 2012 14:32
А чому в статті нема фото автомобілів суддів та прокурорів біля "Третьго кухля"?
Андрей88 до Cусід Показати IP 24 Липня 2012 16:15
Поддерживаю. Почему же нет этих "жигулей" на фото?
Ніна до Cусід Показати IP 25 Липня 2012 21:28
Чому зникають мої коментарі? Теж обурююсь. Пройти тротуаром неможливо - "Третій кухоль" облаштував літній майданчик, поруч з яким паркуються автомобілі. Обійти проїжджою частиною вулиці Сенаторки Левчанівської теж неможливо - сновигають машини.
Exaboto Показати IP 24 Липня 2012 15:02
вн! де мій коментар? Повторюю. Де на фото видно що машни порушують пдр? Де знак зупнка чи стоянка заборонені? З ким Кравчук про що домовлявся? Безтолкові пішоходи не знають прд. На тротуарі машну ставити можна якщо для пішоходів залшається не менше 2-х метрів. Вчіть пдр і не будете брєдятіну писати.
Лучанин до Exaboto Показати IP 25 Липня 2012 16:21
вул.Л.Українки - пішоходна зона!
Exaboto до Лучанин Показати IP 26 Липня 2012 07:36
26.1. Пішоходам дозволяється рухатися у житловій та пішохідній зоні як по тротуарах, так і по проїзній частині. Пішоходи мають перевагу перед транспортними засобами, але не повинні створювати безпідставних перешкод для їхнього руху. 26.3. У пішохідну зону в'їзд дозволяється лише транспортним засобам, що обслуговують громадян і підприємства, які розташовані у зазначеній зоні, а також транспортним засобам, що належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, чи автомобілям (мотоколяскам), позначеним розпізнавальним знаком "Інвалід" Вчіть пдр і не пишіть дурню.
Олег Показати IP 24 Липня 2012 15:05
Так, скоро на авто будемо купатися і в магазини заїджати
Луцьк Показати IP 24 Липня 2012 16:02
давайте організуєм наліплення наклейок на лобове скло з написом =мені плювати на всіх я паркуюсь як хочу= таке вже є в інших містах підтримаєм побратимів наведем порядок самотужки.
Exaboto до Луцьк Показати IP 24 Липня 2012 17:37
тим самим порушувати закон. Потрібно заставити працювати даї в першу чергу а не творити безпредел як малолєтки про яких ви говорите.
Exaboto до Луцьк Показати IP 24 Липня 2012 22:21
тим самим порушувати закон. Потрібно в першу чергу змусити працювати даї, а не пробувати робити самосуд як тупі малолєткі про яких ви говорите.
Exaboto до Луцьк Показати IP 24 Липня 2012 22:21
тим самим порушувати закон. Потрібно в першу чергу змусити працювати даї, а не пробувати робити самосуд як тупі малолєткі про яких ви говорите.
Exaboto до Exaboto Показати IP 25 Липня 2012 15:11
оо, то тут тепер коментарі додаються через добу...? ну ясно...
Vigilante Показати IP 25 Липня 2012 01:41
Український парадокс: бензин і автівки з кожним роком дорожчають, і з кожним роком їх стає все більше. Може все таки є "покращення" в Україні?
Іван Показати IP 25 Липня 2012 07:28
Підтримую! Наступим автохамам на горло!
вася Показати IP 25 Липня 2012 08:59
давай шукай инвестора и будим лепить на скло начнем около прокуратуи и готеля украини.
ujhqq Показати IP 25 Липня 2012 16:14
да
Олесь Показати IP 25 Липня 2012 17:32
Мені сподобалась ця фраза : "дзвониш в ДАІ і називаєш номер, всі тихенько ховають голови в кущі», ‒ висловився Святослав Кравчук." Цирк на дроті! Хто такий Кравчук, щоб по його дзвінку міліція кИдалася шукати порушника? Що за маячня? Міліція має право і зобов"язана Законом карати порушників, але тільки тих, свідками порушень якими вони стали особисто і які зафіксовани фото-відеоприладами! Кравчук подзвонив... Капець! А по сабжу! Двома руками підтримую автора статті з приводу того, що хамство на вулицях міста переходить всі межі! Сам їзжу за кермом з ранку до вечора і на кожному кроці бачу і машини на пішохідних "зебрах", і машини на тротуарах, і машини на газонах. Бачу, як і всі ми, доречі, як їдуть на червоне світло, як об"їзжають шлагбаум переїзду, як сідають за кермо напідпитку. Це сумні реалії. Можна було б сказати, що треба збільшувати кількість співробітників ДАІ, але... Нащо їх більше, коли і ті, що є в наявності розкланюються з порушниками. Коли наші провінційні "мажори" нагло порушують ПДР у всіх на віду у центрі міста, а ДАІ робить вігляд, що цього не бачить. ПРОПОНУЮ : Створити на сайті постійнодіючу тему, куда б прості лучани могли викладати свої фото виродків, що паркуються на тротуарах і газонах. Відео хамської їзди "Хамерів", Х-5 і інших. Підтримайте мене, небайдужі! Я впевнений, що не кожен "мажор" захоче піаритися аодобним чином!
лала Показати IP 25 Липня 2012 18:48
Так ,вулиця Лесі Українки - пішохідна зона ,а не вулиця для торгових яток. Чи не так ,пане Кравчук?
Сергій Показати IP 26 Липня 2012 12:01
Знаю цих хлопців на бусі,працюють не покладая сил,апарати яки вони носять важуть 60-80 кг.!!!і де їм паркуватись за 200-300 метрів ?,я вважаю що було б важкувато мені!!доречі кава в них найкраща!!!!!!!
правопорушник Показати IP 28 Липня 2012 23:17
На рахунок діючої теми, це доволі гарна думка !!!! Особливо було би подивитись пану Кравчуку як проходить сесія і ДЕ ЗНАХОДЯТЬСЯ АВТОМОБІЛІ наших можновладців

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus