USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Черга до моря: українські відпочивальники застрягли у кілометрових заторах

11 Липня 2020 16:50
Літо у розпалі, а в Україні триває адаптивний карантин через COVID-19. Оскільки на більшість закордонних курортів українцям дорога поки закрита, вони штурмують вітчизняні. Так, вже традиційно для вихідних, на трасах, що ведуть до заповітного моря, розтягнулися кілометрові затори.

Йдеться, зокрема, про трасу Харків – Сімферополь. Дорога не витримує такого напливу автомобілів, відтак, на ній від самого ранку 11 липня утворилися тягучки. Затори розпочинаються у Запорізькій області. Про це з посиланням на місцеві ЗМІ, пише 24 канал.

Зокрема, завмерла автоділянка у напрямку курортної Кирилівки. Приблизна протяжність затору становить 5 кілометрів, пише «Інформатор». Втім, причина полягає не лише у масовому потоці автівок.
Велика тягучка виникла відразу за Запоріжжям, поблизу селища Балабіно. Тягнеться вона фактично до села Григорівка.

Річ у тім, що на одній із ділянок дороги ведуться ремонтні роботи, тож водіям залишається менше місця для проїзду.

Затори почали виникати у Запорізькій області ще 10 липня. Тоді на цій же трасі біля селища Василівка сталася прикра аварія. На проїжджій частині збили чоловіка, що працював на ремонті дороги. Його намагалися реанімувати, втім – марно. Робочий помер на місці подій.

Водіїв просять бути максимально обачними на дорогах і заздалегіть прораховувати маршрут поїздок до моря. Окрім основної сімферопольської траси, є кілька об’їзних шляхів, якими і радять користуватися, аби розвантажити трасу. Зокрема, можна поїхати в об’їзд через Оріхівське шосе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus