USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Чергова допомога: Луцька міськрада передала військовим квадрокоптери

29 Серпня 2023 17:36
Луцька міська рада продовжує надавати підтримку Збройним силам України. Уже передано більше 40 автомобілів, більше сотні дронів, антидронові рушниці, системи Starlink, бронежилети, зарядні станції, одяг та взуття, засоби гігієни та продукти харчування тощо.

Про це повідомляє пресслужба міськради.

Нині ж для потреб військовослужбовців військової частини А7028, які виконують бойові завдання щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України від російського вторгнення, передали три квадрокоптери DJI MAVIC 3.

Читати ще: «Аби контрнаступ був успішним»: у Луцьку на потреби ЗСУ виділили 102 мільйони
Нагадаємо, від 24 лютого минулого року на підтримку армії працівники міської ради зініціювали щомісячний збір коштів у розмірі свого одноденного заробітку, який проводять й до сьогодні.

Раніше ми писали, що захисники на фронті отримали від міськради три квадрокоптери DJI MAVIC 3 Fly more combo та супутниковий модем Starlink, 90 дронів Mavic 3 для військових, а також квадрокоптер «DJI Mavic 3 Fly More Combo» та зарядну станцію EcoFlow. А 26 липня Луцька міськрада на потреби армії передала позашляховик. Ігор Поліщук передав військовослужбовцям багатомісний моторний човен., а також для підрозділів, де служать волиняни, Луцька міська рада придбала 20 дронів.

Раніше ми також писали, що Луцьк – друге місто серед усіх міст України за кількістю придбаних дронів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus